Vélo weekend

Voor 2018 hebben we weer een Vélo-weekend in de planning. De keuze is gevallen op het weekend van 1 juni t/m 3 juni 2018.

De bestemming is Driebergen, aan de rand van nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Centraal in Nederland omringd door natuur, rust en ruimte. Op loopafstand liggen zandverstuivingen omringd door parasoldennen, heideveldjes maar ook eeuwenoude vennetjes. Een ideale uitvalsbasis voor een leuk weekend. We verblijven in hotel Bergse Bossen, www.bergsebossen.nl Vrijwel alle kamers kijken uit op het groen. Met een beetje geluk zie je ’s morgens bij het openen van de gordijnen de reeën wegschieten….

In de omgeving zijn vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Kortom zowel voor fietsers als niet-fietsers een weekend dat je echt niet mag missen!

Ook dit jaar hebben we er voor gekozen om met de fiets naar onze bestemming te gaan. Dus op vrijdag met de fiets heen en op zondag met de fiets terug.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vertrek op vrijdagmorgen 1 juni 2018 per fiets vanaf de parkeerplaats bij het Oranje hotel.  

Zoals aangekondigd ligt de bestemming in Driebergen, ongeveer 175 km te gaan voor de heren, we gaan met een omweg. Voor de de dames ongeveer 130 km. 

  • Zaterdag 2 juni 2018 eigen invulling, eenieder is vrij om te doen wat hij/zij wil. Bijvoorbeeld een toertocht of wandeltocht in de omgeving. Ook nabij het hotel kun je je prima vermaken. Met een boek op het terras of een verkenning van de moes en kruidentuin.  
  • Zondagmorgen 3 juni 2018 na het ontbijt terugreis naar Meijel. Waarbij de lengte van de route wordt aangepast, zodat we rond 15:00/15:30 weer in Meijel zijn.
  • Er wordt in minimaal drie groepen gefietst, een dames- en twee herengroepen. Als er enkele heren mee willen fietsen in de damesgroep is dat geen probleem, mits het tempo en de afstand van de dames gerespecteerd worden.
  • Ieder lid is welkom, met of zonder partner.
  • Voor degenen die niet fietsen: dagindeling onderling zelf in te vullen.
  • Kostenraming: ongeveer € 200,- per persoon Het betreft de kosten van vervoer, overnachtingen, maaltijden en de drank welke genuttigd worden in het hotel.
  • Extra uitgaven (o.a. lunch op vrijdag, zaterdag en zondag) zijn voor eigen rekening.
  • Ieder zorgt indien gewenst, zelf voor een reis en/of annuleringsverzekering.
  • Voor de niet-fietsers en bagage wordt vervoer geregeld.

Om alles tijdig te kunnen organiseren a.u.b. attentie voor het volgende:

Wie graag deelneemt aan dit Vélo-weekend kan zich aanmelden door per persoon € 100,- over te maken op rek. NL93RABO 01334.98.220 tnv T.W.C.  de Vélo onder vermelding van: Vélo-weekend 2017. Vermeld s.v.p. tevens voor- en achternamen. 

Het overmaken van de aanbetaling dient vóór 1 januari 2018 te gebeuren !!

ALLEEN DIEGENEN DIE TIJDIG BETAALD HEBBEN ZIJN OFFICIEEL INGESCHREVEN !!!

Bij eventuele annulering worden de hotelkosten in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.

Het organisatie-team: Johan ten Dam en Frans-jozef Maas.